menu
Life's too short to drive dirty cars
Let's get clean
Je bent hier
Diensten
//
Exterieurbehandelingen
Uw auto laten polijsten bij RS Car Cleaning

Polijstpakketten It feels good to drive a shiny car!

Als car detailler, bieden wij ook polijstpakketten aan om je wagen uitermate te beschermen en lak te laten glanzen als nooit tevoren! Wij bieden volgende polijstpakketten aan:

Keramische waxbehandeling

Wil je een wagen die extreem glanst? Dan bevelen wij onze keramische waxbehandeling aan voor een diepe glans en gladheid van de lak!

Lakverzegeling

Dit houdt in dat we de lak gaan verzegelen om een langdurige bescherming van de lak en de glans te garanderen! Bovendien zorgt deze behandeling er voor dat het waterafstotend werkt en dat je wagen makkelijker is om te onderhouden achteraf! Vuil zal zich minder snel hechten aan je wagen.
polijsten bmw
polijsten mercedes
polijsten porsche
Zuiveren en restoreren van uw koplampen

Koplamprestauratie pakket Don’t let your lights dimm!

Sinds autofabrikanten van glazen koplampen overgingen op plastieken koplampen, is er een nieuw probleem ontstaan: doffe koplampen. Deze worden veroorzaakt door oxidatie, wat gewoon in de loop van de tijd gebeurt. Dingen als UV-straling, vuil van de weg en chemicaliën die in de lucht hangen, zijn meestal de boosdoeners. Bovendien ben je minder zichtbaar op de weg en zie je zelf ook minder ’s nachts.
Via een stappenplan, maken wij je koplampen weer helder!

Lentekuurpakket Let your car sparkle!

De lente komt er aan, maar je wagen heeft veel te lijden gehad van de donkere wintermaanden…. Bovendien kan dit seizoen ook schade leveren aan je lak. Denk maar aan boomhars, insectenschade, zoals vliegroest die zich hecht op je wagen, de zon die door zijn UV-straling je lak dof maakt… Je wil je wagen weer in topstaat en je wil dat je interieur er weer als nieuw uitziet en bovendien “lentefris” ruikt? Dan is de lentekuur, echt iets voor jouw wagen!

Wat houdt dit in?
Reinigen van alle deurstijlen
Reinigen van velgen en wielkasten
Reinigen van ruiten
Reinigen motor
Wassen en clayen van koetswerk
Beschermlaag aanbrengen banden, wielkasten, bumpers
Waxen
Polijsten (surplus)
Winterkuurpakket voor uw auto

Winterkuurpakket Prepare your car for the winterseason

De winter is niet alleen een kouder en donkerder seizoen, het kan ook wel voor wat schade zorgen aan je geliefde wagen. Zure regen, sneeuw, ijzel en zoutstrooiing is nefast voor je wagen. Wij kunnen je wagen laten beschermen tegen externe factoren en extreme weersomstandigheden, door deze een voorbereiding te geven met een winterkuur!

Wat houdt dit in?
Wassen van koetswerk
Reinigen van alle deurstijlen
Reinigen van velgen en wielkasten
Reinigen van ruiten
Beschermlaag aanbrengen banden, wielkasten, bumpers
Simoniseren
Waxen
Polijsten (surplus)
Een behandeling voor de bescherming van een nieuwe auto

New Car Pakket voor autodealers en particulieren

Nieuwe wagens, die rechtstreeks van de garage of fabriek komen, ondervinden wel eens schade door transport of er zitten fabrieksfoutjes in hun lak. Uiteraard wil jij, dat je nieuwe wagen er onberispelijk uitziet en glanst zoals in de showroom. Dan gaat deze behandeling soelaas bieden en rij jij tevreden weg. Voor autodealers bieden wij dit pakket ook aan. We kunnen tevens ter plaatse werken of de wagen gaan ophalen. Bel ons gerust voor meer info!
Behandeling nieuwe auto tesla
Behandeling nieuwe auto skoda
Behandeling nieuwe auto peugeot
Deluxe handwash pakket voor uw auto

Deluxe Handwash Pakket Let us take care of your car!

Heb je geen tijd om je wagen zelf te onderhouden, maar wil je toch rond rijden in een perfect onderhouden wagen? Dan kan je bij ons terecht voor een deluxe handwashbehandeling (professioneel wassen in onze wasstraat, velgenreiniging, stofzuigen, bescherming lak, ..).
Oude Vaartweg 2B
3960 Bree, België
+32 477 81 21 53
info@rscarcleaning.be